Profile PVC

profil SALAMANDER KAMPLAST IMPEX SRL este distribuitor al profilelor SALAMANDER Profilul SALAMANDER - SALAMANDER reprezinta gama de ferestre din profile produse exclusiv In Germania in localitatea Turkheim in landul Bavaria. Salamander Industrie Produkte GmBH este continuatoarea unui proiect inceput de Jakob Sigle inca din 1885. Primele Ferestre se fabrica in anul 1973. In anii 2000 apare seria de mare success Streamline si apoi din 2010 incepe fabricarea varfului de gama BlueEvolution.

profil kmg
In prezent ferestele reprezinta mult mai mult decat niste simple deschideri catre exterior. Designul individual joaca un rol important in felul in care intraga cladire va arata. Ca parte a fatadei ferestrele trebuie sa fie cu un design inovativ care, impreuna cu calitatile de izolare termica si fonica si impreuna cu securitatea pe care o ofera, sa se prezinte ca un tot unitar si sa indeplineasca astfel toate cerintele beneficiarului final. In prezent clientii pun un mare accent pe culoare, forma si functionalitate.

Aceia care vor alege ferestrele Salamander vor avea certitudinea achizitiei unei Ferestre de top produsa de unul din cei mai mari producatori mondiali. KAMPLAST IMPX, datorita experientei de peste 15 ani in comercializarea profilelor de ferestre din pvc, recomanda Termopanele Salamander ca fiind acelea care vor asigura un mix perfect intre design si functionalitate.

profil kmg KAMPLAST IMPEX SRL este unic distribuitor al produselor KMG Profilul KMG - Sinteza ideala intre frumusete si functionalitate - dispun de toate caracteristicile de calitate pentru a asigura o durata de viata mare a ferestrelor pentru toate tipurile de cladiri: case, blocuri, spitale, hoteluri, spatii comerciale.

profil kmg
Amestecul de PVC utilizat precum si calitatea prelucrarii acestuia permit realizarea de ferestre cu o durata de viata estimata la 50 de ani. PVC-ul rigid este un material durabil care rezista foarte bine in atmosfere agresive (climat marin sau urban-industrial). Profilul KMG - rezistent la toate influentele mediului cum ar fi actiunea UV, vant, ploaie, frig si oscilatii de temperatura si isi mentin aspectul placut chiar si dupa ani de zile.Profilele colorate accentueaza aspectul fatadei. Locuintele atrag astfel privirile trecatorilor incantati de fatadele colorate considerate a fi drept „cartea de vizita“ a cladirilor. Chiar designul neobisnuit sau nuantele tipic regionale nu reprezinta nici o problema.


paleta culori profil kmg Profilul KMG - produs intr-o multitudine de culori. Pentru fiecare mediu exista nuanta potrivita. De la albul nobil pana la culoarea ardeziei pot fi obtinute toate nuantele de culori. Culorile sunt naturale, durabile si verificate RAL, deoarece calitatea reprezinta principul de baza al firmei KMG Profilele colorate accentueaza aspectul fatadei. Locuintele atrag astfel privirile trecatorilor incantati de fatadele colorate considerate a fi drept „cartea de vizita“ a cladirilor. Chiar designul neobisnuit sau nuantele tipic regionale nu reprezinta nici o problema.

Profilul KMG se caracterizeaza prin:
• 3 - 6 camere interioare;
• adancimi mari ale profilelor (62 si 74 mm);
• coeficient de transfer termic redus : k= 1,5 W/mpK, 1,2 W/mpK si 1,1 W/mpK;
12 culori si 7 variante de decor lemn;
• este un profil ecologic (PVC-ul care se utilizeaza la fabricarea profilelor nu dauneaza sanatatii oamenilor si nici mediului inconjurator si este reciclabil 100%);


profil kmg Avantaje:
- izolatie termica si fonica foarte buna datorita proprietatilor excelente ale materialului profilelor, a geometriei camerelor interioare si a etansarii duble;
- durata mare de viata probata de-a lungul celor 40 de ani de utilizare a profilelor KMG pe pietele occidentale si certificata prin rezultatele testarilor de durabilitate in mediul agresiv marin si urban industrial;
- indeplinirea cerintelor de statica prin rigidizarea interioara a profilelor cu armaturi din otel zincat;
- protectie foarte buna, prin sistemul de garniture duble (cauciucul rezistent la intemperii isi pastreaza timp indelungat proprietatile) ;
- design atragator, intretinere usoara.